avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare

sotul meu a facut cerere pentru eliberare conditionata si judecatoria i-a admis cererea vineri pe data de 4.05.2012.cand urmeaza sa se elibereze ?cate zile trebuie sa treaca de la pronuntarea eliberarii .ast ras urg
~ Conținut șters la cerere ~
pai in sentinta spune ca se poate face recurs in termen de 3 zile.maine este posibil sa fie eliberat daca parchetul nu a facut recurs?
Da, daca parchetul nu declara recurs la expirarea termenului de recurs va fi pus liber.
Maine sa-l asteptati ,o sa iasa el.
Daca nu maine...peste o luna doua...

Ce pedeapsa avea de executat?

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata rosica rosica Cand se pune in aplicare o sentinta data?daca i s-a aprobat sotului cererea de eliberare conditionata in cat timp va fi eliberat?ast ras (vezi toată discuția)
Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)
Condamnat, cercetat pentru o alta fapta penala, consecinte kdoina2007 kdoina2007 In situatia in care o persoana este in prezent in penitenciar, este la jumatatea pedepsei si face o cerere de eliberare conditionata, dar politia il cauta ... (vezi toată discuția)