avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina ridicata abuziv dintr-o zona cu parcarea permisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina ridicata abuziv dintr-o zona cu parcarea permisa

sotul meu a parcat masina dimineata , pe blv brasov in zona cu parcare permisa iar seara aproape ca a facut infarct cand nu a mai gasit-o.ce se poate face in cazul acestui abuz,cum este posibil sa ridice masina dintr-un loc de parcare permis? astept raspunsul dvs,va multumesc anticipat
Daca apreciati ca parcarea autoturismului a fost realizata in zona permisa si nu a incalcat normele in vigaore,iar masura autoritatii este abuziva,va revine dreptul sa analizati PV de contraventie si conditionat de temeiul invocat,puteti formula plangere contraventionala,in termen de 15 zile de la comunicare ,la judecatoria responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat pentru conducere fara permis desi eu nu circulam gabystoica gabystoica pe data de 22 aprilie fiind cu masina la un prieten,a sosit un echipaj de politia locala si a intrebat a cui este masina de la poarta ,eu am spus ca este ... (vezi toată discuția)
Amenda pe loc de parcare nemarcat MariaAndreea1 MariaAndreea1 Buna ziua. Aseara am parcat in fata blocului, unde locuiesc. Dimineata am gasit in geam o hartie de la poliția locală in care scrie nr masinii si ca am ... (vezi toată discuția)
Ridicari auto cristina.dinu cristina.dinu Doresc sa fac o contestatie cu privire la ridicarea autoturismului dintr-o parcare cu plata, de catre o firma privata, unde se invoca incalcarea prevederilor ... (vezi toată discuția)