avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ridicari auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ridicari auto

Doresc sa fac o contestatie cu privire la ridicarea autoturismului dintr-o parcare cu plata, de catre o firma privata, unde se invoca incalcarea prevederilor articolul 3, anexa 2 din HCL sect.6 nr.4/2010, care sunt pasi de urmat, tinant cont ca deja am platita taxa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:00, 28 Noiembrie 2012
in termen de 15 zile de la comunicarea PV formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ridicata abuziv dintr-o zona cu parcarea permisa dana-bubu dana-bubu sotul meu a parcat masina dimineata , pe blv brasov in zona cu parcare permisa iar seara aproape ca a facut infarct cand nu a mai gasit-o.ce se poate face in ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta, plangere contraventionala nutzzu nutzzu Buna ziua.Azi am primit prin posta o amenda pt ca autoturismul pe care l-am avut ar fi ciculat fara rovignetei.Data la care a comisa fapta este de ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare nesemnalizata Ashrak Ashrak Buna ziua, azi am parcat masina in orasul Medias, pe o parcare administrata de primaria noastra. Parcarea este imensa si in afara de aparatul care elibereaza ... (vezi toată discuția)