avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se procedeaza la vama?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se procedeaza la vama?

Doresc sa aduc din Germania o dubita (86 de cauciucuri) puse 90% din ele pe jante. De cumparat, le-a cumparat un prieten de al meu neamt, de la o persoana fizica din Germania. Evident, ca nu am factura pe marfa.... Pot trece cu ele granita sau nu ?
Cel mai recent răspuns: cva183 , utilizator 09:15, 10 Mai 2012
La cantitatea aia este clar comert. Nu veti putea trece granita fara acte justificative.
O factura ar fi de ajuns nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere cu anvelope second hand valit valit Am o oportunitate sa aduc din Germania anvelope second hand si as dori sa stiu , cat mai in detaliu daca se poate, ce pasi trebuie facuti pentru a pune pe ... (vezi toată discuția)
Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ovis2006 ovis2006 Vreau sa deschid o firma de transport care sa cuprinda 2 angajati (tatal meu si mama mea) si eu sa fiu administrator ,Srl este cea mai buna varianta?Cum ... (vezi toată discuția)