avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... P.F.A. Magazin mixt
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

P.F.A. Magazin mixt

Pentru deschidere P.F.A. cu obiect de activitate vanzare cu de-a amanuntul, bauturi alcoolice, alimentare, etc ... , necesita calificare ca si vanzator sau este suficienta diploma de bacalaureat ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:58, 10 Mai 2012
Dati o cautare pe net (Codul Ocupatiilor din Romania) si gasiti calificarile pentru toate ocupatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare bijuterii handmade edeva edeva Buna ziua! Acum ceva timp am inceput sa realizez bijuterii handmade - si cu margele cumparate, dar si cu margele realizate de mine. As dori sa-mi deschid un ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Controlor calitate in industria textila cor 754301 irina_trusca irina_trusca Buna ziua, M-ar interesa sa aflu ce calificare trebuie sa aiba o persoana pentru a fi angajata controlor calitate in industria textila. Am gasit in COR ... (vezi toată discuția)