am facut recurs la o hatarare judecatoreasca intr un proces de stabilire a succesiunii unde sunt si eu si fratele meu in calitate de parati iar in calitate de reclamant este sotia tatalui.am primit citatie unde trebuie sa achit o taxa de timbru de 700 ron.eu am aceasta suma dar fratele meu care nu are nici un venit nu are de unde sa dea.ce trebuie sa faca in acest sens?daca el nu depune suma in termenul stabilit nu se mai judeca recursul?stima
noi am primit citatii separate el cu cat are de platit,eu cu cat am de platit pentru acest recurs(deci doua citatii cate una de fiecare).eu nu mi permit decat sa mi platesc partea mea.suntem in solidar pt ca suntem in calitate de parati desi nu mi am dorit acest proces.
eu am primit o citatie pe numele meu in care mi se spune ca trebuie sa platesc o taxa de 690 lei pt recurs.si fratele meu primeste o citatie pe numele lui (nu locuim la ceeasi adresa)tot cu suma de 690 lei.ce nu inteleg eu este ca nu stiu cat trebuie sa platim:690 lei amandoi sau cate 690 de fiecare?multumesc