avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum pot afla care este Consiliul Baroului din care ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum pot afla care este Consiliul Baroului din care face parte un avocat?

Buna ziua,

Am intrebarea din subiect.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:51, 11 Mai 2012
Intrebare anu este corect pusa. Va doriti probabil sa stiti din ce barou face parte un avocat. Va adresati in acest sens Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
www.unbr.ro/ sau accesati tabloul avocatilor si gasiti acolo ce date va intereseaza
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat real? lazealiviu lazealiviu As dori sa stiu cum pot afla daca un anume avocat este cu adevarat avocat si nu e inselaciune. Mentionez ca am doar numele lui, nu stiu in care barou este ... (vezi toată discuția)
Avocat bucuresti specializat asociatii proprietari VictorArditti VictorArditti Buna seara, Caut un avocat specializat in legislatia asociatiilor de proprietari si cu spete castigate. Bucuresti. (vezi toată discuția)
Cand va fi examenul la barou in 2008? manu_ella manu_ella Buna ziua. Stie careva sa-mi spuna si mie cand va fi examenul la barou, avand in vedere ca inca nu s-a afisat data examenului pe site-ul www.unbr.ro, desi eu ... (vezi toată discuția)