avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva rezolutiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva rezolutiei

am contestat si eu un raspuns primit de la prim procuror Sibiu la o plangere penala,si am primit ca raspuns( continuarea cercetarilor,se comunica)si de 4luni de zile nu am mai primit nici-un raspuns,ce ar trebui sa fac???
Cel mai recent răspuns: pamina , utilizator 17:56, 10 Mai 2012
In aceasta situatie ar trebui sa sa asteptati finalizarea cercetarilor care au fost reluate , si , cu siguranta veti fi informat la momentul oportun.
Pana atunci insa nu va impiedica nimic sa va interesati personal despre stadiul dosarului.
multumesc pt raspuns la asta m-am gandit si eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ContSters181426 ContSters181426 in data de 2 august am virat stanga p linie dubla continua si un w.pasat condus de o femeie si qu prefectu in masina au intrat im mine .eu nu mai imi amintesc ... (vezi toată discuția)
Plangere rezolutie ? irinu irinu Buna seara. La ce perioada de timp ar trebui sa aflu daca plangerea depusa inpotriva unei rezoluti ,a fost finalizata si in cazul in care se anuleaza rezolutia ... (vezi toată discuția)