avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... taxe platite de angajator pentru salariata in concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

taxe platite de angajator pentru salariata in concediu de maternitate

Buna,

Am o intrebare...daca ma poate ajuta cineva. In calitate de angajator, ce taxe trebuie sa platesc statului in perioada concediului de maternitate si cel de crestere a copilului pentru o angajata? De asemenea m-ar interesa unde gasesc legislatia care se refera la aceasta problema.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna Ziua Stie cineva [b]cat voi lua eu concediu medical[/b] in situatia in care: in data de [b]22 ianuarie 2013[/b] am terminat concediul de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - clauze ancaangelescu2001 ancaangelescu2001 Buna ziua forumistilor, sunt noua si sper sa colaboram Am o problema.... In contractul de munca "X "are 22 zile de concediu, fara a se specifica dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Concediu postanal monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema;ca angajator care imi este obligatia,o angajata insarcinata a intrat in concediu medical inainte de ... (vezi toată discuția)