avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... monitorul oficial la zi
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

monitorul oficial la zi

Am si eu rugamintea sa-mi spuneti de pe ce site pot vedea monitoarele din fiecare zi si cu continutul lor. Am gasit pe www.cdep.ro dar nu se poate vizualiza si continutul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 18:37, 11 Decembrie 2008
www.expert-monitor.ro
dar este necesar sa te abonezi.
Lista cu cele publicate o gasesti aici: www.monitoruloficial.ro.

Textul de obicei se poate vizualiza cu bani. Sunt mai multe variante de programe de legislatie.
De ceva vreme de-acum monitorul oficial poate fi accesat electronic chiar la sursa oficiala: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site verificare legi abrogate. repertoriu legislativ Crinel Crinel Era un site in care verificai legislatia, arata daca este abrogata sau modificata legea respectiva. Ma poate ajuta cineva cu un linck? (vezi toată discuția)
Monitorul oficial al romaniei in format electronic nu mai este accesibil! ContSters14496 ContSters14496 Cam de o ora pe pagina oficiala a Monitorului Oficial, la functia e -Monitor nu mai este accesibil monitorul in format electronic, ci doar sumarul! Culmea ... (vezi toată discuția)
Lista expertilor criminalisti autorizati Cristyy Cristyy Buna ziua...am si o mare rugminite la dumneavoastra, am tot incercat sa gasesc Lista Expertilor Extrajudiciar Grafologi in Monitorul Oficial si nu l-am gasit ... (vezi toată discuția)