avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

Sotul meu a avut pe 15 aprilie 2012 un accident. In urma accidentului, a lovit din spate o dacie ccareia i se oprise motorul ca nu mai avea benzina, au rezultat trei victime usoare sotul, sotia si fetita de 11 luni care era in bratele mamei in fata dreapta. Parinti au fost la spital dar nu au stat internati, copilul a stat 48 ore sub supraveghere fara tratament. ne-am inteles cu ei si au dat declaratii ca nu au nici o pretentie de la noi si doar de la firma de asigurari. De la medicul legist sotul a primit 9 zile ingrijiri, sotia 7 iar pentru copil nu au sosit rezultatele. Intrebarea este cat trebuie sa mai stam noi, sotului fiindu-i retinut permisul pana la solutionarea cazului. Dosarul penal se face si pentru sofer si pentru firma de asigurari sau separat. Sotule meu este sofer profesionist si fara permnis nu poate circula
Raspunderea penala este personala, deci a conducatorului auto. Nu se face dosar penal pentru societatea de asigurari, aceasta avand un rol de jucat exclusiv pe latura civila Pentru solutionare nu exista un termen fix si depinde exclusiv de rapiditatea cu care organele de cercetare penala vor instrumenta dosarul.
buna ziua
nu exista un termen anume de solutionare a cauzei depinde de organul de cercetare.....
Nu ar trebui sa dureze mult pana la solutionare,daca partile vatamate au dat declaratie ca nu au pretentii si ca nu inteleg sa depuna plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu vătămare corporală. ce recomandați: plângere penală sau să ne îndreptăm către asigurător? Balhas Balhas Buna ziua in urma cu 2 zile am fost implicat Intr un accident din care a rezultat vătămarea corporală a sotie care se afla cu mine în mașină pe locul din ... (vezi toată discuția)
Reevaluare zile ingrijiri medicale - cml, procedura dtztz dtztz Buna ziua. In urma unui accident rutier, cu sotul la volan, victima, sotia soferului, a suferit mai multe leziuni. Dupa 4 luni, sotia a mers la IML si din ... (vezi toată discuția)
Solutionare accident de circulatie soldat cu victime hcgcristi hcgcristi Buna ziua, Ma numesc Crsti, in data de 23 oct 2009 am avut un accident de circulatie intrand in coliziune cu un alt autovehicul. Deoarece m-am lovit la cap si ... (vezi toată discuția)