Va prezint o situatie reala, la care gasesc in fiecare loc unde intreb, un alt raspuns. Cronologia faptelor este urmatoarea:
- la 1 februarie a.c. se negociaza contractul individual de munca acordandu-se o majorare salariala de 10 % tuturor angajatilor si majorarea unui spor la salariu de la 640 la 700 lei, acest spor fiind corelat cu salariul minim pe economie
- se semneaza actele aditionale
- se efectueaza modificarile referitoare la aceste lucruri si se trimite Revisal-ul la ITM
- se declara apoi de guvernanti ca majorarea de 10 % este ilegala, aceasta nu se mai acorda, dar ramane in vigoare majorarea sporului amintit
- nu se mai semneaza nici un alt act aditional de revenire la vechile salarii
- solicitand un extras personal din Revisal si o adeverinta de salarizare necesare la o banca, constat ca salariul inscris pe cele doua documente este cel majorat in urma negocierii
- mentionez ca pe fluturasul de salariu apare salariul vechi si sporul nou
Multumesc!
Guvernul nu a declarat anul acesta ca s-au facut majorari salariale ilegale ... de la 01.01.2012, toti angajatorii sunt obligati sa acorde salariul minim brut pe economie care este de 700 lei. ...
Am inteles , insa acel spor s-a acordat in baza unui act si tot in baza unui act se poate renunta la acordarea acestuia ... daca este vorba de sectorul bugetar, atunci Guvernul poate interveni in acordarea sau neacordarea unui post.
Imi pare rau dar cred ca nu ati citit cu destula atentie ce am scris in primul mesaj! Multumesc oricum pentru atentie!
Sau poate nu am fost destul de explicit!
Am citi cu atentie mesajul dvs , chiar daca nu reiese explicit cea ce doriti sa aflati ... sunt mai multe aspecte care trebuie sa fie lamurite de la inceput, si anume:
1. despre ce sector este vorba , privat sau bugetar?
2. in baza a ce s-a acordat acel spor?
3. In baza a ce Guvernul a decis nelegalitatea?
in urma anularii modificarii salariilor posibil ca nu s-a operat si modificarea in REVISAL ...