avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 312 axa 3
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 312 axa 3

Buna ziua,
am citit in lista de acte necesare ca trebuie depusa o diploma de studii care sa dovedeasca aptitudinile manageriale sau in acord cu activitatea propusa prin proiect si nu inteleg exact ce mi se cere... daca vreau sa deschid un service auto trebuie sa am diploma de mecanic? su ce studii anume sunt necesare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:23, 13 Mai 2012
"Beneficiarul sau responsabilul de proiect să facă dovada deţinerii de aptitudini
manageriale/ marketing sau în acord cu activitatea propusă prin proiect (experienţă/
cursuri de formare profesională absolvite – cel puţin la nivel de iniţiere, cursuri de calificare etc.) sau să le dobândească până la efectuarea ultimei plăţi;"
Trebuie sa aveti cunostinte in domeniul in care activati, nu puteti fi de ex. croitoreasa si sa deschideti un service auto, sau invers. :) Dar, de asemenea puteti face cursuri pe perioada finantarii.
Daca aveti experienta, dovedita in acest domeniu este de asemenea ok.
Astfel de cursuri exista in cam toate zonele tarii si nu sunt costisitoare.
Pentru cursurile manageriale/marketing, in general se cer studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 312 + credit Galfi_zoltan Galfi_zoltan Buna ziua ! As vrea sa accesez un proiect masura 312, in valoare de circa 100.000 de Euro. Pana la 70 % finanteaza uniunea, iar 20-25% pot sa iau credit, pe ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)
Curs,adeverinta management Dragos Gorgontea Dragos Gorgontea Pentru inscrierea la un concurs ptr ocuparea unui post manager este nevoie si de cursuri sau adeverinte de management.Va rog sa imi spuneti,cursurile de ... (vezi toată discuția)