avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs,adeverinta management
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs,adeverinta management

Pentru inscrierea la un concurs ptr ocuparea unui post manager este nevoie si de cursuri sau adeverinte de management.Va rog sa imi spuneti,cursurile de management din cadrul facultatii de marketing sunt luate in calcul? Se poate elibera o adeverinta de la facultate?Dar PFA ul pe care il am de 3 ani de zile?
Cel mai recent răspuns: Dragos Gorgontea , utilizator 10:58, 3 August 2017
Ce studii se solicita pentru ocuparea acelei functii ?
Pe langa studii de specialitate se cere si experienta in domeniul activitatii manageriale de minimum 3 ani sau specializari in domeniul managementului*
* Conditia de pregatire sau experienta in management poate fi substituita de pregatirea in management atestata cu certificat de absolvire( manager de proiect,manager cultural,etc) sau experienta in conducerea unei institutii,companii,organizatii neguvernamentale,etc,dovedita prin adeverinta.
In acest caz, este nevoie de certificate/diplome de absolvire a unor cursuri de management.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs pentru ocuparea postului de manager al unei case de cultura vasileroibu vasileroibu Buna seara ! Vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de manager al unei Case de Cultura . Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport ... (vezi toată discuția)
Studii pentru ocuparea functiei de director in sistemul bugetar vasileroibu vasileroibu Buna ziua ! Am absolvit Facultatea de educatie fizica si sport ,diploma de licenta,3 ani si doresc sa stiu daca pot ocupa functia de director Casa de Cultura ... (vezi toată discuția)
Licenta marketing,master in management Dragos Gorgontea Dragos Gorgontea Avand licenta in marketing si master in management,pot candida pentru ocuparea postului de manager intr o institutie de spectacole( teatru)? Mentionez ca am o ... (vezi toată discuția)