avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua va rog mult sa ma lamuriti intr-o problema legata de locul de munca.M-am angajat la o firma particulara in data de 2 mai (am semnat contractul de munca) pe o perioada determinata de 3 luni si eu pe data de 10 ale lunii primesc salariul(odata pe luna).Acum problema mea este ca ei sustin ca pe data de 10 iunie am sa primesc primul salariu (pt ca se calculeaza cu o luna in urma ,dar spun ei ca voi primi salariul aproape intreg fara o zi.Eu nu inteleg de ce asa?Adica eu daca am inceput pe 2 mai ,pe 10 iunie nu trebuie sa iau pe o luna +diferenta de 8 zile de pe 2 pana pe 10(sunt 8 zile).Adica sa iau salariul intreg +cele 8 zile din mai.Mentionez ca am lucrat in fiecare zi peste programul de 8h prevazut in contract ,12h pe zi si ma platesc ca 8 h.Nelamurirea mea este ca nu apar in discutie cele 8 zile dupa 2 mai pana pe 10 mai.Daca m-as fi angajat pe 10 mai ar fi fost normal sa iau salariul intreg pe 10 iunie dar asa cele 8 zile unde sunt?Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.In contract este mentionat ca lucrez 8h/zi 2 libere 40h/saptamana.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 11 Mai 2012
Pe data de 10.06.2012 veti primi salariul aferent lunii mai , 02.05.2012 - 31.05.2012 ... celalte 8 zile vor fi platite la salariul aferent lunii iunie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical functie de tipul programului de lucru silviu1975 silviu1975 Buna ziua, Fapt concret: sotia beneficiaza de CM din 1 Iunie 2013 pana in 7 Iunie 2013. De la Departamentul HR a primit raspunsul ca \\"nu-i ies nr de ore ... (vezi toată discuția)
Nereguli in firma:nu primim salariul in mod corect looly looly Buna ziua.Inca o data am nevoie de ajutorul dvs.Firma unde lucrez eu are multe nereguli,dar se pare ca nimeni nu face nimic.Aceasta firma are un sediu,unde ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare... Arvwen Arvwen Firma la care lucrez ne-a schimbat programul de lucru , cu toate ca in CIM durata timpului de munca este precizata 8h/zi - 40 ore /saptamana , ei ne obliga sa ... (vezi toată discuția)