avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT-EVACUARE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT-EVACUARE

Buna ziua, am o ruda care a divortat si are niste nelamuriri. A vazut pe net pe forumul Ministerului Justitiei ca la dosarul lor scria "evacuare" la obiectul dosarului si nu intelege ce inseamna.

Multumesc.
Inseamna ca vrea sa il dea afara din casa.
multumesc, dar bunurile comune cum ar fi casa si ce este in ea dobandite in timpul casatoriei el nu are dreptul?
ce trebuie sa faca el?
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2012
gi-jane2, moderator
sa introduca actiunea de partaj.
Sa mearga sa vada ce e la dosarul ala si apoi poate sa isi dea seama ce e de facut. Pana atunci...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort allinut allinut buna ziua! as dori niste informatii legate de divort, anume: daca pleaca sotia de acasa cu lucrurile obtinute in timpul casniciei, si ii lasa un bilet in care ... (vezi toată discuția)
Divorț și partaj sunt într-o situație care mă depășește și ... Marina61 Marina61 Buna seara! Sunt într-o situație care mă depășește și m-ar ajuta enorm sfaturile dumneavoastră. Situația este urmatoarea: sunt căsătorită de 10 ... (vezi toată discuția)
Partajare in caz de divort Buna ziua. Vorbesc in numele mamei mele- Sunt casatorita de aproape 20 de ani si vreau sa stiu in caz de divort, la partaj, cum se procedeaza tinand cont ca ... (vezi toată discuția)