avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROCURA PENTRU MINOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROCURA PENTRU MINOR

Am locuit in concubinaj cu fostul prieten 10 ani impreuna avem o casa construita pe pamantul facut acte de vanzare cumparare de la bunica paterna la amandoi pe nume diferite cu clauza de ingrijire, avem impreuna si un minor de 3 ani .In momentul de fata nu mai locuim impreuna eu am copilul la parinti mei si lucrez in Italia ingrijesc o batrana pentru a putea sa imi cres copilul el nu plateste pensie alimentara copilul este pe numele lui este recunoscut ,doresc sa imi iau copilul cu mine pentru ca parinti nu mai pot sa ma ajute el nu este de acord sa scot copilul din tara ,ce pot face? In legatura cu casa ce pot face pentru a primi despagubiri,este construita de noi amandoi si pamantul este pe numele nostru la fiecare in parte,sunt o mama disperata va rog sa imi spuneti ce pot face.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:40, 11 Mai 2012
Doamna, ma tem ca ar trebui sa reveniti in tara o perioada... apoi depinde de cat a stat copilul la bunici, cat s-a interesat fiecare de el... cu despagubirile depinde daca el vrea casa ori ba... multi de daca.
el se duce numai duminica in vizita cu dulciuri eu sustin copilul financiar,el vrea casa eu am muncit la casa si vreau sa fiu despagubita ca sa pot face si eu ceva pentru mine si copil sa nu mai locuiesc cu parinti',cum il pot sa obtin procura sa imi iau copilul cu mine ?
In instanta, dificil de obtinut sa plecati cu copilul, dar numai in instanta puteti daca nu va intelegeti cu el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea unui copil minor tatalui dintr-o relatie de concubinaj NicoletaI2014 NicoletaI2014 Ce sanse are tatal sa primeasca custodia copilului minor dintr-o relatie de concubinaj, mentionez ca el a lucrat pe toata perioada cresterii copilului, au ... (vezi toată discuția)
Divort,incredintare minor si partaj liliana elena liliana elena Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.Este vorba despre o persoana care doreste sa divorteze si sa-i fie incredintat ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme popescuelena77 popescuelena77 Sotia divorteaza de sotul ei.Impreuna au un copil de 9ani si 8 luni. Ei locuiesc impreuna la mama sotului.Apartamentul are 3 camere. Mama lucreaza in romania, ... (vezi toată discuția)