avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce acte trebuie schimbate in cazul modificarii adresei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce acte trebuie schimbate in cazul modificarii adresei de domiciliu/nume?

Buna ziua,

Recent mi-am schimbat numele (casatorie) si domiciliul (a ramas acelasi sector insa, adresa este alta), va rog sa imi spuneti care sunt documentele pe care ar trebui sa le schimb conform legii.

Pana acum mi-am schimbat CI si permis conducere si am inteles ca ar trebui sa schimb si talonul pt ca altfel as putea lua amenda?!!? Mentionez ca am platit impozitul pt masina pe anul in curs si pe chitanta apare numele anterior casatoriei, reprezinta acest aspect o problema?
Pe cartea masinii se vor face modificari? Numarul de inmatriculare ramane neschimbat, nu? Am inteles ca acestea se modifica doar cand se schimba judetul.
Unde anume trebuie sa ma prezint si cu ce documente?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:29, 11 Mai 2012
Trebuie schimbat si talonul masinii deoarece pe acesta apare domiciliul proprietarului.
Mergeti la directia Politiei Rutiere cu CI si cartea masinii, cu taxele achitate, completati fisa vehiculului si solicitati preschimbarea certificatului de inmatriculare. E posibil sa va trebuiasca si copia certificatul de casatorie.

Nu se modifica nr de inmatriculare.

Cu privire la impozitul de la Primarie si acolo tb sa depuneti copia Ci noi pt a modifica numele titularului de rol fiscal, dar o puteti face anul viitor cand veti merge sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare acte nimenea nimenea Buna ziua! Sunt detinatoare a unui permis de conducere categoria B. De curand m am casatorit , iar in urma casatoriei nu mi am schimbat decat numele ... (vezi toată discuția)
Preschimbare talon amr amr buna ziua,am o masina inscrisa in bucuresti si adresa mea noua e in ilfov,daca schimb certificatul de inmatriculare trebuie radiata de la politie bucuresti sau ... (vezi toată discuția)
Preschimbare documente emilpiros emilpiros buna seara. Am si eu o intrebare. In cazul schimbarii buletinului, e nevoie sa se schimbe si permisul de conducere, talonul si cartea masinii? in ce ... (vezi toată discuția)