avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimbare acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimbare acte



Buna ziua!

Sunt detinatoare a unui permis de conducere categoria B.
De curand m am casatorit , iar in urma casatoriei nu mi am schimbat decat numele domiciliul ramanad ca inainte.
As dori sa stiu va rog daca in ceea ce priveste permisul de conducere trebuie schimbat si talon (certificat de inmatriculare) si daca este obligatorie fisa medicala pentru permis ?
Va multumesc
Buna ziua!

1. Da, trebuie sa preschimbati perimsul de conducede, sa apara noul nume. Fisa medicala este obligatorie la preschimbare!
2. De asemenea, daca pe talonul masinii este fostul nume, veti face demersurile necesare pentru a opera si aceasta modificare (inclusiv pe cartea de identitate a vehiculului)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare talon amr amr buna ziua,am o masina inscrisa in bucuresti si adresa mea noua e in ilfov,daca schimb certificatul de inmatriculare trebuie radiata de la politie bucuresti sau ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie schimbate in cazul modificarii adresei de domiciliu/nume? ContSters250185 ContSters250185 Buna ziua, Recent mi-am schimbat numele (casatorie) si domiciliul (a ramas acelasi sector insa, adresa este alta), va rog sa imi spuneti care sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare talonului auto dupa casatorie isabelapetre isabelapetre va rog, spuneti-mi, daca este nevoie sa schimb si talonul auto, daca mi-am schimbat numele dupa casatorie si ce acte am nevoie....Multumesc!!! (vezi toată discuția)