avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale doctorandul la zi este sau nu este student?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

doctorandul la zi este sau nu este student?

cunosc textul legii H.G. nr. 166 din 13.02.2003 (Textul actului publicat în M.Of. nr. 114/24 feb. 2003). registrul comertului Iasi nu-mi lamureste insa problema studiilor pentru doctorat. Ma intereseaza in aceasta situatie care este statutul doctorandului in acest caz ... este sau nu estre asimilat sintagmei student
eu consider ca doctorandul este beneficiar al H.G. nr. 166 din 13.02.2003, nu sunt insa sigur ca am dreptate. Ma ajuta cineva?

cu multumiri

textul respectiv se refera cu precizie la studentii din anul ll pana in ultimul an de studiu, care indeplinesc si anumite conditii privind rata de promovare a examenelor, dar si o conditie legata de varsta.
daca legiuitorul dorea o extindere a ariei de cuprindere a acestei hotarari, o facea expres.
RC Iasi nu are dreptul sa inregistreze o sc in conditiile HG 166 unui doctorand.

l.n.

>cunosc textul legii H.G. nr. 166 din 13.02.2003 (Textul actului publicat în M.Of. nr. 114/24 feb. 2003). registrul comertului Iasi nu-mi lamureste insa problema studiilor pentru doctorat. Ma intereseaza in aceasta situatie care este statutul doctorandului in acest caz ... este sau nu estre asimilat sintagmei student
>eu consider ca doctorandul este beneficiar al H.G. nr. 166 din 13.02.2003, nu sunt insa sigur ca am dreptate. Ma ajuta cineva?
>
>cu multumiri
>
>
varsta doctorandului este de 26 de ani, in acest caz?

>cunosc textul legii H.G. nr. 166 din 13.02.2003 (Textul actului publicat în M.Of. nr. 114/24 feb. 2003). registrul comertului Iasi nu-mi lamureste insa problema studiilor pentru doctorat. Ma intereseaza in aceasta situatie care este statutul doctorandului in acest caz ... este sau nu estre asimilat sintagmei student
>eu consider ca doctorandul este beneficiar al H.G. nr. 166 din 13.02.2003, nu sunt insa sigur ca am dreptate. Ma ajuta cineva?
>
>cu multumiri
>
>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati studenti un doctorand cu bursa la zi beneficiaza de facilitatile acordate studentilor pt infiintare societatii comerciale? (vezi toată discuția)
Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)
Doctoratul la zi este considerat ca experienta in campul muncii?? iulaina iulaina Daca o persoana este doctorand la zi se considera forma de angajare? Din cate stiu nu exista posibilitatea cartii de munca in perioada doctoratului la zi (asta ... (vezi toată discuția)