avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen plata amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen plata amenda administrativa

Care este termenul in care trebuie platita o amenda administrativa? In documentul transmis de Parchet nu este precizat acest lucru.

Daca contest aceasta amenda in termenul legal de 20 de zile, mai este nevoie s-o platesc pana cand nu exista o decizie definitiva si irevocabila?

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:37, 15 Aprilie 2013
Atunci este simplu.
Legalizati hotararea si va luati banii.
Nu este complicat deloc.
Mie nu mi s-a parut simplu deloc. Am pierdut o multime de timp pana sa ajung sa centralizez in doua fraze toate actiunile mele de a-mi apara nevinovatia si nici cei doi ani in care banii mi-au fost luati in mod abuziv, printr-un sistem fara logica, nu sunt recompensati in nici un fel, nici macar cu: va rog sa ne scuzati, v-am bagat mana in buzunar fara nici un drept. Sincer, nimic din toata aceasta poveste nu mi se pare simplu si nici nu pot accepta cu senitate. Ma revolta o multime de lucruri, pe care nu le pot numi nici simple si nici normale, lucruri pe care le voi aduna cu siguranta intr-un roman al absurdului #-o.
Ceea ce descrieti dvs. este ceea ce sustin eu ca si motiv pentru care avocatul trebuie sa fie macar a IV-a putere in stat...
Este foarte aiurea, dar sistemul il creaza oamenii...si ei se manifesta asa cum ii vedeti dvs.
Din pacate va loviti de ceva ce chiar putini avocati combat imediat si in general prin duritati extreme...( la figurat vorbind...)

In Romania astfel de situatii sunt ignorate adesea si daca deschideti proces multi avocati va vor spune ca tindeti sa va imbogatiti fara just temei ca asa au invatat la facultate...in urma cu multi ani...
Si cum si judecatorii au urmat aceeasi scoala va puteti da seama cat este de complicat...
In Romania omul nu are valoare generic vorbind desi la facultatea de drept se spune altceva...
O tara saraca prin ceea ce se intampla pentru ca de aceea este saraca datorita mentalitatii...si a posibilitatii de a exista abuz...
Trebuie sa aveti rabdare...si sa nu va asteptati la scuze...
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate plata amenda administrativa romanas romanas Poate fi platita o amenda administrativa in rate? Exista prin lege un timp minim (fara penalizari..sau diverese)? (vezi toată discuția)
Reprezentare fara avocat laau laau Doresc sa contest in instanta o amenda administrativa, ma pot reprezenta singura, fara sa angajez un aparator? (vezi toată discuția)
Amenda administrativa claudia_koteles claudia_koteles buna, -am si eu o cunostiinta cauia i s-a facut o plangere pt. lovire iar procurorul a dispus scoaterea de sub urmairea penala insa a dispus plata unei amenzi ... (vezi toată discuția)