avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte gasite nevalide de catre casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte gasite nevalide de catre casa de pensii

Buna seara ! Am o nelamurire privind casa de pensii [Editat]. S-a depus un dosar de pensie cu toate actele doveditoare ( adeverinte pt. grupa 2, si celelalte acte necesare iesirii la limita de varsta) dar persoana a fost incadrata la partial anticipata cu penalizare cu motivarea ca pt. anii lucrati in grupa a-2-a intr-o cooperativa afiliata la UCECOM nu s-au gasit tabele nominale la UCECOM cu persoanele care au lucrat in grupa 2. Persoana s-a dus la angajator (Cooperativa) sa ceara acele tabele sa le duca la pensii , dar acestia au refuzat spunand ca ei nu trimit la UCECOM asa ceva . Ce e de facut? Unde ma adresez? Va multumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Adeverinta de grupa de munca neluata in seama de casa de pensii razvan4356 razvan4356 De ce nu se ia in considerare o adeverinta data de o societate(FAUR S.A.) in aceasta adeverinta este mentionata anii munciti in grupa a2-a mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Grupa a 2-a de munca ghiumusa ghiumusa buna seara, Sint la pensie cu limita de varsta si am prezentat o adeverinta de grupa a 2 a pe care nu mi-o iau in considetare pe motiv ca nu este ... (vezi toată discuția)
Acordarea grupei a ii a de munca marcu_elena2000 marcu_elena2000 M-am lovit de urmatoarea situatie:o persoana care a lucrat ca laborant chimist intr-o intreprindere unde s-a acordat grupa aIIa de munca ,in conditii deosebite ... (vezi toată discuția)