Am obtinut o hotarare definitiva, executorie si irevocabila in iunie 2010 , prin care o institutie de stat este obligata sa-mi plateasca diferentele de drepturi salariale rezultate din OG nr. 21/2007 , Anexa 1 A , cu coeficient de multiplicare 6,51 pentru perioada 20.12.2007 - 31.12.2009, in valoare actualizata cu indice de inflatie la data platii efective .
Va rog sa-mi raspundeti daca este posibil sa primesc acesti bani intr-o singura transa sau se aplice retroactiv OG 71/2009 , adica plata in transe . Daca da va rog sa-mi spuneti cum sa procedez ca sa obtin aceste drepturi.
Va multumesc !
Va sunt incidente prevederile OUG nr.71/2009 ... la data cand hotararea a devenit irevocabila , OUG nr.71/2009 era deja in vigoare ...
Pentru punerea in executare aveti doua modalitati :
- fie solicitati angajatorului punerea ei in executare de bunavoie si in caz de refuz apelati la un executor judecatoresc
Administratie publica locala
In iunie 2009 am cistigat in instanta niste sporuri salariale retroactive din 2004 pina in 2006.Primarul da dispozitie in baza O.U.G. nr.71/2009 in 4 martie ... (vezi toată discuția)
Contabilitate
marianavacaru
In 2009 am cistigat niste sporuri salariale retroactiv din 2009 actualizate cu rata inflatiei pina la data efectiva a platii. Aceasta hoarire a intra sub ... (vezi toată discuția)