avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi salariale castigate in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi salariale castigate in instanta

Buna ziua tuturor celor care ne "lumineaza" pe noi, cei nepriceputi.

Va rog sa ma sfatuiti cum pot sa intru in posesia banilor pe care i-am castigat printr-o hotarare definitiva si irevocabila. Boc a dat o ordonanta conform careia banii ii recuperez esalonat, in 3 ani.

Totusi, am inteles ca mai simplu ar fi sa apelez la un executor judecatoresc ?
Cu ajutorul executorului imi pot recupera banii mai repede?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 19 Octombrie 2010
Va trebui sa va dresati executorului judecatoresc cu titlul executoriu, iar acesta va demera procedura executarii.
cu ajutorul executorului. dar, daca va incadrati in categoriile de hotarari suspendate de oribilii nostri conducatori, atunci executorul nu va putea face nimic.
Nu se poate face nimic , nici cu executorul judecatoresc ... ceea ce se poate pune in executare sunt titlurile executorii emise pana la 31.12.2009 , chiar daca plata se face esalonat potrivit OUG nr.71/2009 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita Mirelab62 Mirelab62 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Ma aflu in calitatea de creditor intr-o procedura de executare silita (detin o hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre investita cu titlu executoriu Ugrdv Ugrdv Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Pe data de 8 august a.c s-a solutionat cererea de executare silita. Pe internet se mentioneaza urmatoarele : Complet X, Tip solutie - Incheiere, Solutia pe ... (vezi toată discuția)