avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Import ulei de masline
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Import ulei de masline

bUNA SEARA SI MA SCUZA-TI DE DERANJ .
SUNT IN SPANIA IN [EDITAT] SI AM NISTE SURSE DE UNDE POT CUMPARA ULEI DE MASLINE EXTRA VIRGIN (CURAT) PUR PUR LA UN PRET BUN.AS DORI SA STIU DE CE ACTE ESTE NEVOIE CA EU SA CUMPAR DE AICI SI SA TRANSPORT IN ROMANI SI A DOUA INTREBARE ,CUM SI UNDE POT SA IMI GASESC CLIENTI PENTRU ULEIUL DE MASLINE SAU MASLINE INTREGI.
AM DE UNDE SA CUMPAR DE AICI SI IMI TREBUIE SURSA UNDE SA O VAND IN ROMAIA .
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Ca sa puteti vinde pe piata din Romania trebuie sa aveti infiintata o societate comerciala sau PFA, daca intruniti conditiile.

Daca importul se realizeaza dintr-o tara membra U.E. este bine sa fiti inscris in Registrul Operatorilor Intracomunitari (ROI). Aceasta presupune ca societatea sa fie inregistrata in scopuri de TVA, aici in Romania.

Clientii trebuie sa ii gasiti Dvs. Pe forumul Avocatnet nu va putem face astfel de recomandari. Dupa parerea mea prima data asta trebuie sa faceti Dvs.Un studiu de piata, sa cautati potentiali viitori clienti, pentru a vedea daca este rentabila afacerea Dvs. Trebuie luate in calcul contravaloarea taxelor vamale si transportul marfurilor respective, valoarea acestora, aici in Romania adaugandu-se la pretul de livrare al beneficiarului. Astfel pretul unitar va fi mai ridicat decat acel calcul simplu pe care l-ati facut acolo unde va aflati Dvs.

:offtopic:Interventie moderator:
Va rog sa nu mai folositi scrierea cu majuscule. Este interzis prin Regulamentul de postare, pct.1.2.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa mediu uleiuri minerale Catalin TEAM Catalin TEAM Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila a achizitiei si achitarii uleiului de motor de la furnizor pana la vanzarea si incasarea uleiului de motor de la ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare/costuri si acte necesare florinnedeianu florinnedeianu PENTRU CA PARINTII VOR SA-MI FACA ACT DE VANXARE CUMPARARE ASI DORI SA STIU CAT MA COSTA ? (vezi toată discuția)
Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)