avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua..suntem 3frati...parinti ambii decedati...avem ca mostenire un apartament si o casa la tara...nu avem posibilitatea sa ne despagubim unul pe celalalt cam ce ar trebui sa facem ce solutii sunt?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 10:32, 13 Mai 2012
Dezbateti succesiunile succesiv, dupa mama si Tata. Apoi trebuie facut partaj ! Unul ramane cu apartamentul, celalalt cu Casa de la Tara si al treilea cu o sulta data de ceilalti doi. Sau ramaneti in stare de indiviziune si vindeti de comun acord bunurile sau un bun dintre ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune notar tatăl meu a primit un certificat de moștenitor in 199o,după ... olga2011 olga2011 Tatăl meu a primit un certificat de moștenitor in 199o,după bunicu,o casa și ceva teren.In 2018 tata decedează(mama trăiește),eu sunt singurul dintre ... (vezi toată discuția)
Vindere imobil fara acordul unei parti painluck painluck buna ziua am si eu o intrebare , parinti mei au decedat anul trecut ,am facut succesiunea la imobil un apartament 2 camere .problema mare este ca in momentul ... (vezi toată discuția)