avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PF, II, AF, etc. fara SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PF, II, AF, etc. fara SRL

Buna ziua!

Am o cunostinta care doreste sa inchirieze un spatiu micut pentru comert in cadrul unui spatiu mai mare unde se vand haine, zorzoane si alte chinezarii. Intrebarea este: care e cea mai simpla si avantajoasa forma de inregistrare ca forma juridica avand in vedere ca nu vor fi angajati?

Multumesc anticipat!

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:25, 13 Mai 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - punct de lucru maristrak maristrak Sunt pfa si am cod 9329/ organizarea de evenimente festive si recreationale. Pana acum am activat ambulant. Doresc sa deschid un club pentru copii in care ... (vezi toată discuția)
As dori sa deschid un magazin de haine , cine ma poate ajuta cu niste sfaturi? xandra22 xandra22 Buna ziua , as vrea sa deschid un magazin de haine .. insa, am unele nelamuriri ! Nu sunt destul de informata in acest domeniul si nu stiu exact de unde sa ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu Detail Detail Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pe care ulterior sa-l subinchiriez la 5-6 persoane pentru a vinde accesorii handemade, haine vintage, lucruri ... (vezi toată discuția)