avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa deschid un magazin de haine , cine ma poate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa deschid un magazin de haine , cine ma poate ajuta cu niste sfaturi?

Buna ziua , as vrea sa deschid un magazin de haine .. insa, am unele nelamuriri !
Nu sunt destul de informata in acest domeniul si nu stiu exact de unde sa incep , in privinta marfii.
De unde sa o achizitionez..?!
Astept un raspuns .. cine a mai incercat .. sau cine cunoaste ..
Va multumesc =D>
Cel mai recent răspuns: xandra22 , utilizator 13:32, 16 Septembrie 2011
Cine cunoaste cu adevarat businessul ma indoiesc ca va ajuta eventuala concurenta; ar fi chiar culmea sa spuna furnizorii si eventual costul marfurilor.
Pentru a fi ok din punct de vedere legal, marfa trebuie procurata de la producatori sau de la magazinele care vand cu ridicata (de exemplu METRO, nu Cora sau Carrefour).
pentru haine cred ca cel mai indicat ar fi sa umparati din Doraly sau Europa (actualul ChinaTown...sau cum s-o fi numind)
intai trebuie sa va faceti actele pe firma:O
Da .. Va multumesc frumos ! Tocmai asta este si problema mea.. ca nu stiu cum sa iau legatura sau cum sa gasesc acesti producatori ..
Din acest motiv am intrat aici ..:(
Asta nu este o problema.. ce tine de spatiu, acte e ca si rezolvat .. O sa incep cu ceva micut ..
Insa nu stiu de unde pot achizitiona marfa .. sa fie ceva de calitate , de ex. marfa adusa de afara ..
Cum pot gasi acesti furnizori ?!
Nu doresc ceva tip Europa .. orasul aici la noi , este plin de " chinezarii"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa le vin de hac!!!!!!! mariana0709 mariana0709 Sunt reprezentanta unei firme de haine intr-un oras mic. Cu furnizorul am un contract de exclusivitate.E ok! In oras e un comerciant care isi procura aceiasi ... (vezi toată discuția)
Magazin online- produse import cosmin1784 cosmin1784 Buna seara , Doresc sa-mi creez un magazin online, la inceput pe platforma altora. Am inteles ca ma pot constitui ca PFA neplatitor de TVA. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Un restaurant se poate aproviziona cu marfa (materie prima) de la hypermarket ? invatacel invatacel Buna seara, Am un restaurant care se mai aprovizioneaza cu materie prima de hypermarket supermarket....(salate, faina, salam...etc..) cu factura. Dar am ... (vezi toată discuția)