La inceputul lui iunie am proces cu cei de la sectia permise si inmatriculari constanta si trebuie sa mai depun 1 copie dupa refuzul celor de acolo de a-mi inmatricula masina fara plata taxei de poluare .
Cum pot sa o depun fara a ma duce personal acolo ?
ma gandeam sa le trimit printr-o scrisoare recomandata dar nu stiu cum ? Ca trebuie sa scriu ceva in ea pentru a se depunde hartiile la dosarul meu ?
La fel si cu taxa de timbru , pot sa o depun prin scrisoarea care vreau s-o trimit acum?
Termenul de 15 zile curge de la data comunicarii sentintei instantei de fond .
Termenul pentru parte adversa nu curge de la data comunicarii la domiciliul dvs. ci de la data comunicarii la partea respectiva.
Se poate face ceva pentru a fi redactata hotararea mai repede ? A trecut mai mult de o luna de la publicarea hotararii pe site-ul portal.just.ro dar cererea nici macar nu a fost redactata
Multumesc pt raspuns . Acum am verificat site-ul portal.just.ro si am vazut ca mi s-a mai deschis un dosar cu titlul ordonanta presedintiala la aceeasi sectie CONTENCIOS ADMINISTRATIV . cu termen 07.08.2012 .
Aveti idee ce ar putea insemna asta ?
Masa credala
Andrei T
la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)