avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 schimbare Cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

schimbare Cod caen

Buna ziua ,

As dori sa stiu daca se poate schimba codul CAEN in cadrul unui srl care are ca obiect principal de activitate publicitatea , intr/un caen nou pentru activitatea de deratizare,dezinfectie ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:26, 13 Mai 2012
Se poate.
Trebuie sa redactati o decizie a asociatului unic(daca este srl cu as.unic), sa redactati un nou act consitutiv si sa inregistrati aceste modificari la reg. com.
Operatiunile sunt mai complexe decat am explicat eu, asa ca trebui sa apelati la un specialist(avocat sau la Reg.com.)
Activitatea de deratizare intra la 8129 - alte activitati de curatenie n.c.a.
Intocmiti hotararea asociatilor in care stabiliti modificarea obiectului de activitate principal, redactati actul constitutiv al societatii cu noul obiect de activitate. Aceste documente impreuna cu o cerere de inregistrare mentiuni, certificatul de inregistrare al societatii (cel colorat) puse toate intr-un dosar cu sina, depuneti-le la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen imi trebuie pentru deratizare si inchirieri scule ContSters236592 ContSters236592 Care sunt codurile caen pt. servicii de deratizare si inchirieri scule, unelte (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)
Codificare corecta? ypo ypo Avem un srl cu activitati cod caen:4778-comert cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate.Vrem sa vindem tevi,filtre unei alte firme,si marfa o ... (vezi toată discuția)