avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajutor- datorie telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajutor- datorie telefonie mobila

Buna ziua,va rog sa ma iertati ca revin pe un subiect deschis demult darnu am ce face fiind presat de situatie .Si anume - prin august 2008 am avut un contract la furnizor telefonie care dupa 3 luni am cerut sa mi se inchida venindu-mi sume mari de plata ,in inanuarie 2009mi-a venit ultima factura cu suma de 1200roni ,telefonul ca abonament pe 2 luni +taxa de reziliere .nu am platit fiind luat de o firma de recuperari ,care si pina in ziu de azi cu toate ca din ianuarie a trecut cei trei ani de cind primesc scrisori de somatie ,mi-a venit sa platesc4056,91roni ,ce m-a sfatuiti sa mai fac cu aceasta firma sa m-a lase in pace ,?
V-A MULTUMESC.
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 23:32, 14 Mai 2012
Datoriile neachitate se prescriu in termen de 3 ani. Daca au trecut 3 ani si dumneavoastra nu ati facut nici o plata, si acum s-a demarat o executare silita impotriva dumneavoastra, cu toate ca au trecut cei 3 ani, puteti invoca in instanta,in apararea dumneavoastra, pe calea contestatiei la executare, ca termenul de prescriptie a dreptului de a cere executarea silita s-a implinit, iar respectiva executare silita va inceta.
www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita telefonie- consecinte rotaruac rotaruac Buna ziua, e de la sine inteles ce problema am.. Acum cativa ani am facut un abonament la Orange Romania pe care l-am platit pana cand am simtit ca am fost ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei societati de recuperari creante ionutberar ionutberar Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca am avut un abonament la un telefon care acum sa schimbat numele societatii de telefonie si acel abonament a ... (vezi toată discuția)