avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajutor- datorie telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajutor- datorie telefonie mobila

Buna ziua,va rog sa ma iertati ca revin pe un subiect deschis demult darnu am ce face fiind presat de situatie .Si anume - prin august 2008 am avut un contract la furnizor telefonie care dupa 3 luni am cerut sa mi se inchida venindu-mi sume mari de plata ,in inanuarie 2009mi-a venit ultima factura cu suma de 1200roni ,telefonul ca abonament pe 2 luni +taxa de reziliere .nu am platit fiind luat de o firma de recuperari ,care si pina in ziu de azi cu toate ca din ianuarie a trecut cei trei ani de cind primesc scrisori de somatie ,mi-a venit sa platesc4056,91roni ,ce m-a sfatuiti sa mai fac cu aceasta firma sa m-a lase in pace ,?
V-A MULTUMESC.
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 23:32, 14 Mai 2012
Datoriile neachitate se prescriu in termen de 3 ani. Daca au trecut 3 ani si dumneavoastra nu ati facut nici o plata, si acum s-a demarat o executare silita impotriva dumneavoastra, cu toate ca au trecut cei 3 ani, puteti invoca in instanta,in apararea dumneavoastra, pe calea contestatiei la executare, ca termenul de prescriptie a dreptului de a cere executarea silita s-a implinit, iar respectiva executare silita va inceta.
www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefon floraresu floraresu Buna ziua, am avut un abonament in 2009 la care am renuntat fara sa-l reziliez. In 2010 am primit o somatie de plata ( de la recuperatori) si am platit ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita telefonie- consecinte rotaruac rotaruac Buna ziua, e de la sine inteles ce problema am.. Acum cativa ani am facut un abonament la Orange Romania pe care l-am platit pana cand am simtit ca am fost ... (vezi toată discuția)