am fost inselat pe internet......am depus o suma de bani in contul unei persoane in schimbul unei oferte........persoana respetiva a incercat sa ma insele in continuare dar nu m-am lasat pacalit mai mult.................vizavi de oferta, am pastrate toate mesajele trimise sau primite de mine, in care este trecut si numarul de cont in care solicita plata...........
ce as putea face impotriva acestui individ?
mentionez ca nu sunt singurul pagubit, are deja mai multe plangeri penale depuse impotriva sa de alte persoane pagubite anterior..........dar el lucreaza in continuare cu acelasi procedeu, fara ca nimeni sa-i spuna ceva......... acelasi tip de inselaciune, prin care promite ceva in schimbul unei sume de bani, foloseste acelasi cont bancar, si nu onoreaza nici o promisiune
In situatia in care exista deja formulate plangeri din partea si a altor persoane prejudiciate prin aceiasi metoda,aveti dreptul sa formulati plangere la parchet ,pe care sa o sustineti cu probele pe care le detineti
Autoritatea competenta in solutionarea plangerii dvs,in urma analizei plangerii-coroborat cu probele,va dispune masuri legale
Inselat pe okazii
george_best
Off , si eu alt prost ka multi altii probabil... am vrut un telefon bun de pe okazii,,,iar un tip mi-a trimis in schimbul sumei (500 ron) un telefon muuult mai ... (vezi toată discuția)