Am cumparat de pe internet un produs,am vosrbit cu persoana respectiva,am cazut de acord cum sa facem sa intru in posesia acelui produs,i-am depus banii si acum nu mai raspunde la telefon,nici la mesaje,si-a inchis si contul de pe acel site....problema e ca ea sta in galati si eu in bucuresti...mi-a dat adresa si numarul de telefon...vreau sa imi spuneti,daca ma duc la politie si fac o plangere se vor luam masuri impotriva acelei persoane?va rog sa ma ajutati
In mod normal ar trebui sa vi se admita plangerea ,insa pentru a se lua masuri impotriva persoanei trebuie sa depuneti si probe si sa detineti date corecte privind identitatea persoanei .
Am aflat si eu ca pe acel site unde ati fost pacalit exista persoane care se bucura de incredere si care chiar nu urmaresc sa insele ci doar sa faca mici ,,afaceri".Se pare ca puteti sti care sunt persoanele de incredere fiindca au niste puncte sau ceva care denota credibilitatea lor.
Buna ziua
ContSters144818
Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)