avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... crestere pisici la curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

crestere pisici la curte

buna ziua,
locuiesc la curte si in curtea alaturata, vecina mea creste mai multe pisici si caini dar are carnet de sanatate pentru ei. Pe mine ma deranjeaza pisicile care vin in curtea mea si isi fac nevoile pe pervazurile geamurilor. In permanenta gasesc par si excremente de pisica in curte iar eu am copil mic. M-am adresat Politiei Comunitare iar acestia mi-au spus ca nu e de competenta lor sa rezolve aceasta problema . Cui trebuie sa ma adresez ca sa nu ma mai deranjeze pisicile vecinei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:53, 14 Mai 2012
Avand in vedere realtiile de vecini,se impune sa solicitati vecinei solutionarea amiabila
In caz ca va confruntati cu dezinteres,aveti dreptul sa solicitati autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainii vecinului ne distrug curtea si ne-au ucis pisica Silvia R Silvia R Va rog sa ma indumati in urmatoarea situatie. Langa oras, avem casa si gradina bunicilor (decedati) de care au grija parintii mei. Nu stau acolo, dar mergbin ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor pe scara blocului rambela rambela Locuiesc intr-un bloc unde o vecina creste animale(caini,pisici)pe casa scarii.De fiecare data cand intru si ies din bloc trebuie sa suport mirosul de urina de ... (vezi toată discuția)
Animale in apartament costin1305 costin1305 Salut, am o vecina care creste 4 caini si nenumarate pisici in apartament. chiar nu ma deranjeaza numarul animalelor, fiecare face ce vrea la el in casa, insa ... (vezi toată discuția)