avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj divort termen limita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj divort termen limita

Exista vreun termen limita pana la care trebuie introdusa o actiune de partaj? O doamna a divortat exact acum 10 ani dar niciodata nu a facut partaj. Poate sa o faca acum?

Partajul se poate face oricand, la cererea uneia dintre parti.

>Exista vreun termen limita pana la care trebuie introdusa o actiune de partaj? O doamna a divortat exact acum 10 ani dar niciodata nu a facut partaj. Poate sa o faca acum?
>
>
>
>
Actiunea de partaj este imprescriptibila, se poate introduce oricind doreste partea.

>Exista vreun termen limita pana la care trebuie introdusa o actiune de partaj? O doamna a divortat exact acum 10 ani dar niciodata nu a facut partaj. Poate sa o faca acum?
>
>
>
>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort polip polip In urma divortului de comun acord (la Primarie), in cazul in care nu s-au formulat pretentii materiale, mai poate fi introdusa actiune de partaj ? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Credit in timpul casatoriei RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua.Am facut in 2004 un credit la altex pt 2 telefoane mobile pe numele meu,fiind casatorita.am platit o parte din credit...nu lunar si din aceasta cauza ... (vezi toată discuția)
Partajul sotilor este prescriptibil? Cristianna Cristianna Buna seara!Stiam ca actiunea in partaj nu se prescrie.Avem o ruda care a divortat si i-a spus cineva ca daca nu actioneaza in 3 ani i se va prescrie acest ... (vezi toată discuția)