avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model cerere declansare procedurii falimentului-urgent
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model cerere declansare procedurii falimentului-urgent

firma x a eliberat o fila cec scadenta in data de 09.12.2008 pentru firma y care a fost refuzata in valoare de 42.158.Societatea x nu mai poate fi gasita la sediul trecut la reg comertului si nici la punctul de lucru.
Se poate declansa procedura de insolventa(falimentului) de catre firma Y?
daca da ma puteti ajuta cu un model de cerere catre tribunal?
cel mai bine e sa faceti plangere penala pentru inselaciune cu cecuri, decat sa deschideti procedura insolventei. contactati un avocat pentru a va da mai multe lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec fara disponibil va rog ajutati-ma!!! belw belw BUNA ZIUA AM O MARE PROBLEMA AM LIVRAT MARFA UNEI FIRME SI AM PRIMIT IN SCHIMB FILA CEC SCADENTA LA 30 DE ZILE. TOTUL IN REGULA PANA AICI....DAR LA DATA ... (vezi toată discuția)
Fila cec introdusa la plata dupa intrarea societatii emitente in insolventa. 200360PIM 200360PIM Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema ; SC X SRL lasa ca garantie lui SC Y SA pentru materiale furnizate o fila CEC in alb , urmand ca Y sa ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa-fila cec garantie introdusa in banca roxana69 roxana69 Am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Firma X a declarat insolventa,iar firma Y care avea in posesie o fila cec garantie la un contract de ... (vezi toată discuția)