avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere bilant

Am fost imputernicit de catre un client, in ultimul moment, sa depun la ORC bilantul pe anul 2006. Mi-a transmis discheta, dupa care a plecat din tara si ne-am inteles ca ii rezolv problemele, avand in vedere ca a fost deja citat la tribunal pentru nedepunere bilant si este in pericol de dizolvare.

M-am dus la ORC cu discheta, insa bilantul este in format normal txt, pe care nu il recunoaste softul folosit de catre acestia. Aveti cumva vreo ideea, cum as putea sa convertesc fisierul txt in care este bilantul, intr-un format pe care o sa mi-l accepte cei de la orc ? Problema este ca doamna de acolo nu stie, ea mi-a spus doar ca softul nu vede nimic, si nu ma poate ajuta.

Cu ce program pot "crea" acele 2 fisiere unitate si date txt ?
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2008
magyari, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:17, 12 Decembrie 2008
Rugati un contabil sa va ajute. Nu este greu de rezolvat problema dumneavoastra.Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificari michelle1965 michelle1965 Am primit o citatie din care reiese ca Registrul Comertului cere tribunalului dizolvarea societatii care o am pt nedepunerea bilanturilor.Eu nefiind in tara nu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Mihaela Hornea Mihaela Hornea Societatea M dizolvata la data de 13.10.2008 prin sentinta tribunalului, a fost amendata la data de 12.11.2009 pentru depunerea cu intarziere a bilantului ... (vezi toată discuția)
Orc cere dizolvarea firmei AGEXPRES AGEXPRES Am constatat ca sunt data in judecata de ORC pentru dizolvarea firmei ! Nu stiu pentru ce ! Puteti sa ma lamuriti? (vezi toată discuția)