Nedepunerea bilantului la registrul comertului.
[/quBuna seara! Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati ! Am o societate care a avut activitate si o cifra de afaceri bunicica deschisa in 2006,dar cu activitate mai intensa din 2008 . Au fost depuse toate bilanturile , chiar am avut grija sa fac un brend din acea firma ! In anul 2009 am inceput sa schirtaim ,dar am intrat in colaps cu banii din cauza altei firme care ne datoreaza si acum bani dar a intrat in reorganizare si de aici am cazut in jos ! S-au acumulat datorii la stat ,. Am plecat de la punctul de lucru si nu am fost la ORC sa inchid punctul , sediul social l-am facut la o veche locatie pe care am vandut-o in 2007 si nu am declarat la ORC ca nu aveam unde sa il mut . Acum , adica azi m-au anuntat vecinii ca m-au cautat de la garda , am sa ii sun maine . Tot azi am aflat ca cei de la ORC au cerut in instanta dizolvarea firmei si ca mai sunt data in judecata de un IFN de la care am luat un credit dar am ipotecat un teren si aceasta societare imi cere falimentul unde proces am in data de 19,04,2010 ! Cum este posibil sa ma judec cu o firma cand firma mea nu mai este !
Si va rog sa imi spuneti la ce sa ma astept si ce sfaturi imi dati !ot]
De ce nu intrebati la ORC de ce se cere dizolvarea?
Este dreptul dvoastra sa aflati motivul. Probabil ca in citatie s-a mentionat si motivul. In caz ca nu, aflati la ORC.
Lichidare firma
Mara Ionescu
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma
martinn
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. In 12.oct.2009 am avut un proces de dizolvare firma pentru nedepunere bilant la orc,nu am primit citatie,sa judecat sa ... (vezi toată discuția)