Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. In 12.oct.2009 am avut un proces de dizolvare firma pentru nedepunere bilant la orc,nu am primit citatie,sa judecat sa hotarit .dizolvarea.ne stiind de acest proces ,nu am facut recurs.Intimplarea a facut :( ca in data de 12.oct.2009.am depus bilanturile la orc,fara sa stiu ca sint dat in judecata,la depunerea bil.la orc nu miau spus nimic. acum in martie am aflat de acest lucru.societatea functioneaza are 2 puncte de lucru.Va multumesc anticipat
Recursul impotriva hotararii de dizolvare se poate face in termen de 30 zile de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial. Marea problema este ca societatea a functionat in aceasta perioada !
Bilant finante
valery
Am avut o firma si ptr ca nu am depus bilantul la ORC si finante mi-au dizolvat-o in instanta. Acum imi vine de la finante ca trebuie sa depun bilantul in ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma
extra_bobo
Pentru nedepunere bilant la onrc pe 2007 tribunalul a dat o sentinta de dizolvare a firmei.sa publicat in monitorul oficial . Am facut recurs la curtea de apel ... (vezi toată discuția)