avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Asigurare civila Key Account vanzari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Asigurare civila Key Account vanzari

Va rog sa-mi spuneti daca un Key Account vanzari (in departamentul comercial)intr-o companie privata isi poate face in nume propriu o asigurare civila profesionala sau de alta natura pentru a se proteja de eventuale erori personale, evident neintetionate, cauzate de stresul muncii depuse si de multitudinea sarcinilor profesionale pe care le are de indeplinit.
Va multumesc foarte mult pentru sprijin.
Asigurarea de raspundere civila profesionala acopera raspunderea asiguratului fata de beneficiari sau clienti, pentru prejudiciile cauzate acestora, ca urmare a unor fapte sau acte, savarsite din culpa asiguratului, in timpul si in legatura directa cu desfasurarea activitatii profesionale. La cererea dvs. acest tip de asigurare poate fi incheiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de raspundere civila profesionala llp_llp llp_llp Stiti cumva daca exista vreo societate de asigurari care incheie polite de raspundere civila profesionala pentru functionarii publici si in ce conditii? Exista ... (vezi toată discuția)
Polita de raspundere civila a agentilor asigurari ContSters87904 ContSters87904 in ce consta exact aceasta polita, in sensul ca: ce avataje prezinta si cat costa, daca stie cineva? multumesc (vezi toată discuția)
Fisa post Angelino Angelino Buna ziua, dragi specialisti!:) Ma puteti ajuta, va rog, si pe mine cu continutul unei fise de post pentru Area Sales Manager? Ce corespondent are in COR? Va ... (vezi toată discuția)