avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog mult raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog mult raspuns

Este vorba despre un partaj.Fosta sotie a retras recursul si acum astept hoatararea .Intrebarea mea este urmatoarea -la cat timp dupa ce o sa fie redactata hoatararea ma obliga legea sa-i platesc sulta ptr apartament? Executorul care va semna procesul verbal il vom plati amandoi sau numai eu? Multumesc anticipat ptr raspuns
Sulta la care ati fost obligat o veti plati dupa ce hotarirea judecatoreasca a ramas definitiva si irevocabila fie in fata notarului fie in fata executorului judecatoresc. In situatia in care se va scoate casa la licitatie cel care apeleaza la executorul judecatoresc va suporta si cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta kostas_rx kostas_rx buna, imi poate spune si mie, va rog in cat timp poate fi platita sulta , daca instanta nu a precizat termenul? (vezi toată discuția)
Am castigat casa la recurs,ce pot face pana achit sulta ContSters114133 ContSters114133 in urma unui proces de divort si partaj inceput in 2008,am castigat la recurs casa si div din vina exclusiva a sotului parat,cu obligarea mea la plata unei ... (vezi toată discuția)
Termen achitare sulta partaj ContSters61402 ContSters61402 In ultimii doi ani am fost implicata intr-un proces de divort + partaj, in urma caruia decizia a fost atribuirea catre mine a locuintei, cu conditia achitarii ... (vezi toată discuția)