avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Din nou PVCC rovinieta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Din nou PVCC rovinieta

Intrebari legate de rovinieta: este valabila semnatura electronica generata la 4 luni dupa constatarea contraventiei?
Cel mai recent răspuns: dd_pal , utilizator 22:01, 14 Mai 2012
O puteti trimite prin posta,in termenul de 15 zile,iar in cuprinsul acestei plangeri solicitati judecarea cauzei in lipsa dvs.in temeiul art.242 alin.2 Cod proc.civ.Se va judeca in lipsa.Solicitati anularea pv din cauza lipsei semnaturii olograf a agentului constatator.

Scrisoare recomandata cu confirmare de primire .
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
andymaurul, utilizator
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea unui proces verbal elyen elyen Ce anume trebuie facut pt. a contesta un proces verbal al unei institutii,stiu ca la judecatoria in raza caruia exista sediu social,dar nu stiu ce anume ... (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara pentru parcare in parc onehappyflyer onehappyflyer Acum cateva zile soacra mea a primit o recomandata care s-a dovedit a fi o amenda de 3000 lei de la politia comunitara pentru parcare in parc. Pana aici ... (vezi toată discuția)
Validitate proces verbal Ghita_Ion Ghita_Ion hello. m-a oprit politia azi si a vrut sa imi dea amenda ca nu aveam actele si ca nu purtam centura. I-am convins sa imi dea doar pt centura. Neavand actele ... (vezi toată discuția)