avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... facturi mari:apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

facturi mari:apartament nelocuit

buna seara
as dori si eu daca se poate sa ma lamureasca cineva .
am un apartament si de mai mult de un an nu locuieste nimeni in el ,nu sunt debransat de la caldura dar sunt inchise caloriferele si totusi in vin facturi mari la intretinere ,intrebarea mea este chiar trebuie platita caldura din tevile pe care eu nu le folosesc , lumina pe scara ,si alte chestii de care eu nu ma folosesc?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 11:22, 22 Mai 2012
Da trebuie sa platiti caldura pentru tevile care trec prin apartament,dar si pentru partile comune, salariile si impozitele pentru acestea,intretinere si reparatie lift,cheltuieli administrative.
Lamuriti-va mai intii cum este considerat caloriferul din baie (chiar daca are repartitor si este inchis in realitate poate fi trecut la plata ca o teava ingrosata) : o teava ingrosata sau ca un calorifer cu repartitor?
Daca caloriferul a devenit teava ingrosata decit l-ati vazut ultima data atunci intra la cost individual. Raspunsul corect il gasiti la firma care presteaza serviciul de citire a repartitoarelor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2012
ContSters226650, utilizator
Dar la faptul ca totusi trebuie incalzit pe timpul iernii acel spatiu de locuit, pentru a nu se produce deteriorari ale cladirii comune, v-ati gandit vreodata?. Un apartament intr-un condominiu, nu este la fel cu o casa particulara pe care daca o lasi toata iarna vraiste, cu geamurile sparte, in ger , nimeni nu se poate supara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament gol de 4 ani - este legal sa fiu pus la intretinerea lunara cu 0.5 persoane?? danbrandan danbrandan sunt plecat din tara de mai bine de 4 ani, timp in care apartamentul meu de 2 camere din Sect.4 Bucuresti este nelocuit. Sunt pus la intretinerea lunara cu 0.5 ... (vezi toată discuția)
Debransare teava comuna caldura fara acordul tuturor proprietarilor ap1976 ap1976 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti, sector 2. Asociatia de proprietari / vecinii intentioneaza sa debranseze/inchida teava comuna de caldura la ... (vezi toată discuția)
Plata /debransare calorifer ContSters226650 ContSters226650 Revin cu o intrebare si multumiri anticipate. [b]Situatia[/b][u]: nota plata intretinere extrem de ridicata. Dupa o munca de detectiv am localizat problema ... (vezi toată discuția)