avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua.As dori si eu un raspuns la o intrebare va rog.Daca eu nu lucrez la fel si sotia nu am nimic pe numele meu si stau in casa parintilor mei,ce lucruri imi pot fi executat silit?Nu am pus nimic gaj .
Cel mai recent răspuns: ciprian2011 , utilizator 10:19, 15 Mai 2012
Nu aveti nimic, nu au ce executa. Probabil va vor trimite tot felul de somatii, va vor tine sub observatie o anumita perioada de timp in caz ca realizati cumva venituri care pot fi executate.
va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sotie Catalin T Catalin T Buna ziua, Prin anul 2007-2008 sotia mea a contractat un credit de tip \"doar cu buletinul\" pentru a achizitiona 2 telefoane mobile. La acea vreme nu era ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unui credit fara garantii/ipoteca Larisa08 Larisa08 Buna seara, Parintii mei au solicitat un credit la inceputul anului 2010, de 10000 euro, negarantand cu nimic, intrucat salariul tatalui meu era foarte mare ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu rate la banca?este posibil? cppb cppb Buna ziua. Am o nelamurire: as dori sa plec cu sotul din tara dar el are un credit la banca de nevoi personale luat inaintea casatoriei in urma caruia a ... (vezi toată discuția)