avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 5,5 % sanatate/2011 calitate de salariat dar si PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

5,5 % sanatate/2011 calitate de salariat dar si PFA

In anul 2011 am avut CIM cu norma intreaga dar si PFA. Intrebarea mea este daca pentru PFA trebuie sa platesc 5,5 % sanatate daca am avut pierdere?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 13:30, 15 Mai 2012
nu are nimic pierderea cu plata CASS.
Aceasta se face dupa impunerea care ati facut-o la Administratia finaciara pe 2011 ca si PFA si se face regularizarea cu decl.200 pe care o depuneti pe 2011 pina la data de 25.05.2012 .
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
iulia53, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o pfa, cum se face regularizarea diferențelor de platã pentru sãnãtate? liviusantonius liviusantonius 1) Pentru o PFA, având o singură sursă de venit lunară (cea din profesii libere, organizat individual, venit în sistem real), Cum se face Regularizarea ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit it bucuresti adripaul adripaul Buna ziua, Sunt angajat cu CIM, activitatile pe care le efectuez in cadrul societatii sunt de natura comerciala (director comercial). Doresc sa ma declar si ... (vezi toată discuția)