avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia in Romania, copil nascut in Cipru
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia in Romania, copil nascut in Cipru

Buna ziua,sunt o proaspata mamica,am o fetita de 3luni si jumatate nascuta in Cipru,intrebarea mea este ce alocatie poate primi in Romania?inca nu am inaintat actele pentru alocatie in Cipru.
Cel mai recent răspuns: Aura2012 , utilizator 22:00, 15 Mai 2012
daca transcrieti actul in registrele de stare civila romine la primaria de la domiciliul din tara puteti beneficia de alocatoa de 200 lei / luna pina la 2 ani ai fetitei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport anita18@gmx.at anita18@gmx.at Pot sä-i fac fetitei pasaport rominesc dacä ea este näscutä in Austria si are cetätenie Austriacä? Dacä as inregistra fetita in Romänia cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Numele fetitei ioanaalesia ioanaalesia buna,ce formalitati trebuie sa urmez pentru a schimba numele fetitei mele nascute acum 5 luni,eu nefiind casatorita inca cu tatal fetite,in momentul nasterii ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului, drepturile mamei minore paula2001 paula2001 buna ziua vreau sa stiu si eu ce trebuie ca sotul meu care are 23 de ani sa recunoasca fetita noastra deoarece el nu a putut veni sa recunoasca copilul la ... (vezi toată discuția)