avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata direct in conturile statului a impozitelor pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata direct in conturile statului a impozitelor pe salarii

Contabilele mele nu vor sa plateasca darile la stat provenite din salarii in cateva transe, respectiv in conturile de trezorerie ale statului pe motiv ca statul muta banii in alte conturi si nu se mai stie ce ai platit...Ceea ce as dori eu ar fi sa achitam sumele in cateva zile, nu toate odata. Ele spun ca nu e OK. Cum putem face sa stie si statul ce am platit noi initial sa nu ne trezim cu popriri pentru neplata?
Este total eronat.Va sfatuiesc sa cereti o fisa sintetica pe platitor pentru a vedea situatia dvs.fiscala.
Puteti plati si partial,in fisa sintetica se sting debitele in ordinea vechimii (daca aveti restante din urma).Daca aveti debite mai vechi si daca faceti plata integral debitele se vor stinge in acelasi mod.
Dvs.primiti lunar de la Anaf" Instiintare de stingere a datoriilor",pentru ca doamnele contabil sa coreleze platile efectuate cu debitele stinse de fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati buget chiulea nicolae chiulea nicolae buna ziua, va cer un sfat asupra urmatoarei probleme: am virat in anul 2009 200 mil lei reprezentand TVA din greseala in contul aferent Impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fiu la zi datoriile unei sc micro, cum interpretez fisa sintetica? angajat001 angajat001 vad pentru prima data o fisa sintetica :D ma intereseaza un site sau un tutorial (vezi toată discuția)
Restante buget teo.madalina teo.madalina Ce varianta am sa achit retantele privind retinerile la sursa din salarii direct la Trezorerie?, in baza carui document.Mentionez ca am restante privind toate ... (vezi toată discuția)