am si eu o intrebare am fost intro zi la fosta sotie si sunt in divort copilul sta la ea si nu il lasa la mine numai sa ma duc sa il vad ca asa vrea ea si i-am dat ceva de mancare la copil si ambalaju sa il arunc la gunoi si in gunoi era ambalajul de la niste anticonceptionale as putea folosi asta la proces?
Cata vreme sunteti deja in divort, o priveste doar pe fosta sotie ce face si cu cine.Ar fi lipsit de sens sa va prevalati de astfel de probe, ce doriti sa dovediti cu ambalajul unor medicamente?
Anticonceptionalele sunt folosite si la tratarea unor boli cum ar fi chisturile ovariene si acneea iar unii medici le prescriu in tratatea pilozitatii excesive.
Gasiti altceva.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Bolnavii de cancer
sculptoru
Sotia mea este bolnava de cancer pulmonar stagiu IV,si este in concediu medical. Intrebarea mea este,poate beneficia de insotitor?Daca da cui trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Initiere divort
lylyan
Buna ziua
Cazul meu e urmatorul: sotia mea are certificat de schizofrenic, depresiv. Dar la \"umbra\"bolii viata mea e un calvar. Casa arata ca si la \" ... (vezi toată discuția)
Domiciliu legal??
Cecilia35
Buna , am o nelamurire in legatura cu domicililu fostului meu sot, Impreuna am construit o casa in rosu pe teren proprietatea mea, dupa care am divortat. Dupa ... (vezi toată discuția)