avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire casa in baza legii 15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire casa in baza legii 15/2003

Buna ziua.
Numele meu este Elena si impreuna cu sora mea am primit, in baza legii 15/2003, cate un teren de 250 mp. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca impreuna putem construi o singura casa pe ambele terenuri, deoarece nu am gasit nici un act legislativ care sa precizeze daca se poate face acest lucru sau nu.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
Elena1201, utilizator

Alte discuții în legătură

Construire casa pe teren atribuit in baza legii 15/2003 Elena1201 Elena1201 Buna ziua. Numele meu este Elena si impreuna cu sora mea am primit, in baza legii 15/2003, cate un teren de 250 mp. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare intelegere turcu22 turcu22 Hristos a inviat! As dori sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.Am dat o declaratie la notariat eu si sora mea ca ne-am inteles (dupa ce am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 sanduatina sanduatina Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am gasit un teren aflat in posesia unor tineri in baza Legii 15/2003 - acordarea de terenuri pentru ... (vezi toată discuția)