avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in cadrul societatii.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in cadrul societatii.

Buna. Am o mare nelamurire... : "vechime neintrerupta in cadrul societatii"
Cel mai recent răspuns: catana , utilizator 15:53, 15 Mai 2012
Ce anume doriti sa stiti legat de aceasta "vechime neintrerupra in cadrul societatii"?
(7) Se va acorda 1 (una) zi de concediu de odihna in plus la fiecare trei ani de vechime neintrerupta in societate si maximum 5 (cinci) zile pentru 15 (cincisprezece) ani neintrerupti lucrati in societate, dupa cum urmeaza:
- la implinirea a 3 (trei) ani se acorda 1 zi de concediu de odihna incepand cu 01 ianuarie a anului urmator
- la implinirea a 6 (sase) ani se acorda 2 zile de concediu de odihna incepand cu 01 ianuarie a anului urmator
- la implinirea a 9 (noua) ani se acorda 3 zile de concediu de odihna incepand cu 01 ianuarie a anului urmator
- la implinirea a 12 (doisprezece) ani se acorda 4 zile de concediu de odihna incepand cu 01 ianuarie a anului urmator
- la implinirea a 15 (cincisprezece) ani se acorda 5 zile de concediu de odihna incepand cu 01 ianuarie a anului urmator.’’

Acest alineat a fost negociat in anul 2010 iar conducerea societatii refuza respectarea pezentului art. cu motivatia ca vechimea neintrerupta in cadrul societatii se calculeaza incepand cu anul 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna crisstia crisstia Buna ziua, As dori si eu o lamurire in ceea ce priveste acordarea concediului de odihna.Firma la care lucrez ne acorda doar 10 zile lucratoare de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna/concediu medical criscris2011 criscris2011 Buna ziua, Pe parcursul anului 2017, din data de 3 ianuarie mai exact pana pe data de 4 iulie 2017 am fost in concediu medical neintrerupt datorat a doua ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ion_raluca ion_raluca Daca am schimbat locul de munca in martie, de la SRL in sistemul public, de cate zile de concediu de odihna beneficiez si de cand as putea sa_l iau? Mentionez ... (vezi toată discuția)